Over Elgo Electrics

De firma werd opgericht in 2007 en is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot een vennootschap met een aanzienlijk team van gemotiveerde medewerkers en een uitgebreide klantenportefeuille. Het succes van Elgo Electrics is gebaseerd op betrouwbaarheid, deskundigheid en flexibiliteit.

We willen een degelijke partner zijn die een goede handelsrelatie met de klant nastreeft. In samenspraak met de klant wordt steeds gezocht naar de beste en voordeligste oplossing zonder in te boeten aan kwaliteit. Door onze uitgebreide vakkennis en efficiënt samenwerking met leveranciers en producenten kunnen wij onze klanten steeds de beste prijs aanbieden.

Met meer dan 20 jaar ervaring in huis zijn wij specialisten in een groot gamma van elektriciteitswerken. Huishoudelijke installaties, industriële projecten, led-verlichting, groene energie, enz... Elgo Electrics kan het!

Elgo Electrics staat garant voor een perfecte service en oog voor detail. Elk project, groot of klein, wordt afgehandeld naar de verwachtingen van de klant.

Elke klant, een tevreden klant, dat is ons doel!